×

Boxmeer

Boxmeer

Boxmeer: onderzoek, ontwikkeling en productie van diergeneesmiddelen
MSD Animal Health in Boxmeer is de grootste locatie van MSD wereldwijd op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en productie van vaccins en geneesmiddelen voor dieren: het Biosciences Center Boxmeer.

Onderzoek en ontwikkeling
In het Biosciences Center Boxmeer wordt onderzoek gedaan naar nieuwe geneesmiddelen voor dieren. Ook worden deze geneesmiddelen hier verder ontwikkeld tot een medicijn dat door dierenartsen kan worden voorgeschreven. Een van de doelstellingen van het Biosciences Center is het verhogen van de productiecapaciteit van veterinaire vaccins en gelijktijdig blijven voldoen aan de strengste kwaliteits- en milieueisen.

Productie
Ook wordt er in Boxmeer gewerkt aan de productie van vaccins en geneesmiddelen voor dieren. We produceren er onder meer vaccins ter preventie van bacteriële, parasitaire en virale infecties, bij zowel gezelschapsdieren als landbouwhuisdieren.

Naast onderzoek, ontwikkeling en productie is in Boxmeer ook het Nederlandse verkoopkantoor van MSD Animal Health gevestigd. In totaal werken er ongeveer 1700 medewerkers in Boxmeer.

> Lees hier meer over de activiteiten van MSD Animal Health in Nederland.

Route

MSD Brochure